Lietuvą valdantys populistai seniai nusipelnė Lukiškių narų. Nes Lietuvoje nėra mirties bausmės už Tėvynės išdavystę

Vaida Tulabaitė: jei Referendumai neįvyksta...

O dabar skaičiuokim. Referendumas kainuoja 14 mln. Lt. Du referendumai 28 mln. Lt. Tai kas tie 28 mln. Lt palyginus su maždaug 20 MILIJARDŲ LITŲ ir totalia vergove ir dar didesniu skurdu tuo atveju, jei šie referendumai neįvyksta.
Konservatoriai pradėjo taškytis skaičiais. Atseit, jei pagąsdins piliečius tokiom sumom, susipras ir neis į Referendumą dėl žemės.
4,5 mlr. Lt - pasak konservatorių maždaug tiek kainuotų valstybei išpirkti žemes iš juridinių asmenų.
O ko jie taškosi? Nagi todėl, kad bus sunkiau vogti sukrapštant 70 proc. permokų, kurios nutekėdavo į politinio elito kišenes per visą nepriklausomybės laiką.
Norima įteigti, kad tai nežmoniška kaina. Tačiau palyginkime, kas yra pigiau: susigrąžinti teritorijas ar jas paleisti vėjais? Ekonomistai teigia, kad ilgalaikėje perspektyvoje dirbamų žemių praradimas - tai visiška šikna valstybės ekonomikai.
Euras. 2.76 mlrd. Lt - tokios euro įvedimo išlaidos, 17, 2 mlrd. Lt - Lietuva įsipareigoja sumokėti už SVETIMAS SKOLAS. IR TAM, KAD JAS SUMOKĖTŲ, TURĖS PATI SKOLINTIS.
100 proc. - pasak finansų ekspertų tokia tikimybė, kad euras ŽLUGS.
Koks puikus visiško valstybės sužlugdymo modelis sugalvotas: įteigti naiviai lietuvių visuomenei, kaip verkiant reikalingas euras ir kaip prie jo gyventi bus "geriau", ir kokias "investicijas" pritrauks žemių pardavimas. Tokiu būdu mūsų valstybę paverčiant baudžiauninkais keliems šimtams metų į priekį, o gal ir visiškai sunaikinant.

 

http://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/verslas/vkatkus_del_euro_gali_nuverteti_santaupos/
http://www.ekspertai.eu/jrazma-apie-referenduma-vyriausybe-turetu-ispirkti-is-juridiniu-asmenu-zeme-uz-4-5-milijardo-litu/
Return
May 1, 2014 Posted by: Adminas